Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/35/115835/tandkrona.se/public_html/ZZZ_lan_ort_foretag.php on line 190 Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/35/115835/tandkrona.se/public_html/ZZZ_lan_ort_foretag.php on line 191 Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/35/115835/tandkrona.se/public_html/ZZZ_lan_ort_foretag.php on line 192 Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/35/115835/tandkrona.se/public_html/ZZZ_lan_ort_foretag.php on line 194 Wasatandläkarna - Bra tandhygienister på tandkrona

Tandkrona hos Wasatandläkarna

Tandkrona hos Wasatandläkarna i Smedjebacken I Smedjebacken finns endast en som fixar tandkronor nämligen Wasatandläkarna. Då både pris och kvalitén kan variera på tandkronor och därför är det bra att kolla med andra tandläkare där du kan hitta en tandkrona i Dalarna.

Tänk på att priserna på en tandkrona på en mindre ort oftast är lite lägre och därför kan det vara en fördel att undersöka vilka som undersöker tandkronor från en något mindre ort nära Smedjebacken. Då det inte finns många verksamheter där du kan hitta en tandkrona förutom hos Wasatandläkarna i Smedjebacken kan det vara lönt att höra med någon mer som lagar tandkronor från en annan ort i Dalarna men hör efter med Wasatandläkarna först.


Lättast kommer du i kontakt med tandläkare som Wasatandläkarna för att få hjälp med en tandkrona eller tandkrona enligt nedan:


Wasatandläkarna


Vasagatan 26
777 30   Smedjebacken
0240-754 72

Meny - Tandkrona
Till förstasidan på www.tandkrona.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter