Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/35/115835/tandkrona.se/public_html/ZZZ_lan_ort_foretag.php on line 190 Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/35/115835/tandkrona.se/public_html/ZZZ_lan_ort_foretag.php on line 191 Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/35/115835/tandkrona.se/public_html/ZZZ_lan_ort_foretag.php on line 192 Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/35/115835/tandkrona.se/public_html/ZZZ_lan_ort_foretag.php on line 194 Folktandvården Bua - Bra tandhygienister på tandkrona

Tandkrona hos Folktandvården Bua

Tandkrona hos Folktandvården Bua i Bua I Bua finns endast en som fixar tandkronor nämligen Folktandvården Bua. Då både pris och kvalitén kan variera på tandkronor och därför är det bra att kolla med andra tandläkare där du kan hitta en tandkrona i Halland.

Tänk på att priserna på en tandkrona på en mindre ort oftast är lite lägre och därför kan det vara en fördel att undersöka vilka som undersöker tandkronor från en något mindre ort nära Bua. Då det inte finns många verksamheter där du kan hitta en tandkrona förutom hos Folktandvården Bua i Bua kan det vara lönt att höra med någon mer som lagar tandkronor från en annan ort i Halland men hör efter med Folktandvården Bua först.


Lättast kommer du i kontakt med tandläkare som Folktandvården Bua för att få hjälp med en tandkrona eller tandkrona enligt nedan:


Folktandvården Bua


Buavägen 32
432 63   Bua
0340-48 23 80

Meny - Tandkrona
Till förstasidan på www.tandkrona.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter